GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fotorecenzia TomTom GO 730 T  (Prečítané 9842 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Patrick
Hero Member

Príspevkov: 658

Zobraziť profil
« kedy: Máj 19, 2008, 09:42:01 »

Fotorecenzia TomTom GO 730 T - dvadsať fotiek hardvéru vrátane porovnávacíh s navigáciou Garmin nuvi 760 priamo v galérií na našom fóre:

http://www.gpsforum.sk/index.php?action=gallery;cat=3

a zajtra budú aj screenshoty Mrknutie
Zaznamenané

Nokia N96 + Sygic Mobile Maps
TomTom XL IQ Routes
Garmin eTrex
Mio A702
Ludek
Jr. Member
**

Príspevkov: 53

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Február 04, 2009, 12:56:46 »

Zdravím TomTomákov. Nemáte niekto prehľad o tom, že či sa bude mapa Slovenska zlepšovať, lebo tam kde bývam tak nieje  zakreslený ani most cez rieku Hron a tým pádom ma navigácia nemôže navigovať z domu a domov. Je tam presne taká nepresná mapa akú som objavil na nete. Takže podľa toho ju len TomTomáci okopírovali. Na www.mapy.cz som to nasiel celkom presné.
Ďakujem,
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Február 04, 2009, 12:58:45 »

Zdravím TomTomákov. Nemáte niekto prehľad o tom, že či sa bude mapa Slovenska zlepšovať, lebo tam kde bývam tak nieje  zakreslený ani most cez rieku Hron a tým pádom ma navigácia nemôže navigovať z domu a domov. Je tam presne taká nepresná mapa akú som objavil na nete. Takže podľa toho ju len TomTomáci okopírovali. Na www.mapy.cz som to nasiel celkom presné.
Ďakujem,

Nie je mozne pouzit MapShare ? S tym by sa mala dat ta chybajuca cesta s mostom doplnit...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Ludek
Jr. Member
**

Príspevkov: 53

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Február 06, 2009, 01:43:59 »

Mapa sa mi aktualizovala hneď po zakúpení. Mám to len týždeň a najnovšiu dostupnú mapu. Kontaktoval som aj firmu TomTom a ako odpoveď sa ma len opýtali akú mám mapu a tým so mnou skončili a berú to ako vybavenú vec. Pozadával som tam už aj chýbaláce cesty a názvy ulíc. Názvy sa zobrazia hneď, ale kedy tam dokreslia chýbajúci most a cesty sa nevie. Berú mapy od TeleAtlasu, s ktorou majú zmluvu.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 21 otázok.