GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Bogiho tisicka!  (Prečítané 2920 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
admin
Administrator
Full Member

Príspevkov: 220

Zobraziť profil WWW
« kedy: Jún 20, 2008, 11:22:06 »

Bogi nedavno prekrocil magicku hranicu 1 000 prispevkov! Blahozelam a dakujem za vsetkych, ktorym Tvoje rady pomohli.  Úsmev
Zaznamenané

lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Jún 20, 2008, 11:27:32 »

Bogi nedavno prekrocil magicku hranicu 1 000 prispevkov! Blahozelam a dakujem za vsetkych, ktorym Tvoje rady pomohli.  Úsmev
I ja sa pripajam ku gratulacii, bodaj by takych ochotnych prispievatelov ako je bogi bolo na tomto fore viac...
Zaznamenané
afinko
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: Jún 20, 2008, 12:17:10 »

Preeesnee taaaaak   Mrknutie
Zaznamenané
Amater
Hero Member

Príspevkov: 1331

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Jún 20, 2008, 12:44:28 »

I ja sa pripajam ku gratulacii, bodaj by takych ochotnych prispievatelov ako je bogi bolo na tomto fore viac...

Ochota by bola, ale vedomosti na to nemám   Gúľam očami  Plač

bogiho nedobehnem ani keď mi pôjde naproti  Úšklabok

Pripájam sa ku gratulantom  Mrknutie
Zaznamenané

Navigácia Ťa dostane do miest, kade by si v živote nešiel a potom Ťa s tade zložito vymotá, aby si mohol povedať:
Ako dobre, že tú navigáciu mám, inak by som sa stratil.
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Jún 20, 2008, 08:46:56 »

Dakujem za gratulacie a podakovanie!  Úsmev
Hadam ma GPS tema bude nadalej bavit. Mrknutie Dufam tiez, ze sa rady tisickarov v dohladnom case rozsiria.

Teme sa venujem necely rok a ucim sa spolu s Vami na Vasich na nametoch, otazkach a tazkostiach. Bez Vas by som nemal tolko nametov, dovod a ani motivaciu sa vsetkymi moznymi temami a problemami zaoberat. Dakujem Vam vsetkym za tolko zaujimavych tem a informacii. Niekedy som z toho jelen, ale snazim sa ...   Úsmev

Verim, ze GPSforum nam este dlho bude poskytovat skvele sluzby a priestor na diskusiu!  Smiech
« Posledná zmena: Jún 21, 2008, 07:16:47 od bogi » Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 20 otázok.