GPS forum.sk

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: OZI NameSearch Tool  (Prečítané 7643 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« kedy: Jún 20, 2008, 03:30:45 »

Vazeni OZIManiaci z gpsfora a okoliteho sveta,
dokoncil som soft na spracovanie a udrziavanie databaz NameSearch pre OZI PC a CE.
Je stiahnutelny z http://suttorad.gpsforum.sk/ozinstool.zip, treba to rozbalit do adresara napr. C:\OZINSTOOL, k nemu treba runtime kniznice VisualFoxpro (http://suttorad.gpsforum.sk/runtime.zip), rozbalit do system32 adresara Vasich Windows.
Takisto som pribalil aj free databazu Slovenskych miest a POI, povodna pochadza to zo stranok www.oziexplorer.com, no zle zobrazovala vacsinu nasich slovenskych znakov s diakritikou, stahujte z http://suttorad.gpsforum.sk/slovakia_ns.zip - toto zasa patri do adresara Name Search v adresari s instalaciou OZIExplorer ci uz v PC, alebo PDA

« Posledná zmena: Jún 28, 2008, 09:50:28 od suttorad » Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Jún 20, 2008, 03:43:23 »

Diky Suttorad, idem vyskusat... je to zaujimavy soft, urcite bude mat velky ohlas... Smiech
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7579

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Jún 20, 2008, 09:00:02 »

Diki suttorad za vsetko tvoje usilie!  Smiech Tesi ma, ze som Ti do tvorby tohoto nastroja mohol kibycovat. Mrknutie

Momentalne som na predlzenom bicyklovom vikende a z krasneho vyletu z Bystrej (nad Podbrezovou) na utulnu pod Durkovou som sa vratil asi pred hodinou.  Úsmev Ked budem znova doma v Bratislave, pokusim sa pripravit nejaky zrozumitelny navod, co to Name Search v OziExploreri je a ako sa pouziva. Ale ak ma dovtedy suttorad, alebo niekto iny predbehne, budem len rad!  Úsmev
« Posledná zmena: Jún 20, 2008, 09:07:21 od bogi » Zaznamenané
lafin
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 1141

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Jún 20, 2008, 09:07:30 »

Diki suttorad za vsetko tvoje usilie!  Smiech Tesi ma, ze som Ti do tvorby tohoto nastroja mohol kibycovat. Mrknutie
Momentalne som na predlzenom bicyklovom vikende a z krasneho vyletu z Bystrej (nad Podbrezovou) na utulnu pod Durkovou som sa vratil asi pred hodinou.  Úsmev Ked budem znova doma v Bratislave, pokusim sa pripravit nejaky zrozumitelny navod, co to Name Search v OziExploreri je a ako sa pouziva. Ale ak ma dovtedy suttorad, alebo niekto iny predbehne, budem len rad!  Úsmev
Ja si pockam na Tvoj profesorsky navod... Úšklabok I ked suttorad mi co to vysvetlil, rad si precitam uceleny navod od Teba... Je to fakt super program, len by sa zisiel i v slovencine, pre takych neanglicky hovoriacich slovakov, ako som ja... Úšklabok
Zaznamenané
V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Jún 21, 2008, 10:08:53 »

OK, hned len co sa k tomu dostanem, vyrobim SK verziu...
Zaznamenané

V12
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #5 kedy: Október 09, 2008, 05:59:47 »

Kedze Conan urobil "chybu" a vyhlasil, ze POI Hrady a zamky su free, tu je databaza NameSearch pre OZI, obsahuje 126 hradov a zamkov na uzemi celeho Slovenska. Stiahnite oba subory a ulozte ich do adresara OZI\NameSearch.

* hrady_zamky.names (18.15 KB - stiahnuté 153 krát.)
* HRADY_ZAMKY.types (0.05 KB - stiahnuté 155 krát.)
« Posledná zmena: Október 09, 2008, 06:01:28 od suttorad » Zaznamenané

bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #6 kedy: Október 09, 2008, 07:03:51 »

suttorad na zamok! suttorad na hrad!  Smiech

Skoda len, ze je uz po letnej sezone. Ale najblizsi vikend bude este teplo, takze majitelia PDA mozu vyskusat OziExplorer a NameSearch, trebarz aj  s demo verziou OziExplorera a najst nejaku tu zrucaninu.

Pouzitie Name Search databaz v Ozi formate *.names, *.types nie je obmedzene len pre WM PDA a OziExplorer.
Majitelia Symbian smartfonov mozu pouzit SmartComGPS - ten papa Ozi mapy a aj Ozi NameSearch databazy.
« Posledná zmena: Marec 21, 2009, 09:27:03 od bogi » Zaznamenané
dpl
Newbie
*

Príspevkov: 8

Zobraziť profil
« Odpoveď #7 kedy: Január 26, 2010, 12:52:36 »

Bogi naimportoval som suttoradov nameSearch do smarcomgps 1.55.Slape to,ale ukazuje tam divotvorne znaky.
Zda sa,ze SmartcomGps ma problem s diakritikou,pretoze napr. kazde dlhe i je stvorcek.
Neviete poradit jednoduchy postup,aby sa zdrojovy subor prekonvertoval tak aby neobsahoval diakritiku?

suttorad na zamok! suttorad na hrad!  Smiech

Skoda len, ze je uz po letnej sezone. Ale najblizsi vikend bude este teplo, takze majitelia PDA mozu vyskusat OziExplorer a NameSearch, trebarz aj  s demo verziou OziExplorera a najst nejaku tu zrucaninu.

Pouzitie Name Search databaz v Ozi formate *.names, *.types nie je obmedzene len pre WM PDA a OziExplorer.
Majitelia Symbian smartfonov mozu pouzit SmartComGPS - ten papa Ozi mapy a aj Ozi NameSearch databazy.
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Zobraziť profil
« Odpoveď #8 kedy: Január 26, 2010, 01:08:42 »

Ked som take robil, s OziExplorer CE mi zafungoval ClipDiac z prilohy.
Funguje trocha zvlastne, ale funguje. Nakopirujes obsah suboru do clipboardu, aplikujes program a pastnes z clipboardu skonvertovany.

* ClipDiac.zip (8.42 KB - stiahnuté 71 krát.)
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 21 otázok.