GPS forum.sk reklama

Partneri: Lacné GPS navigácie | Techbox.sk | forum.GARMIN.sk | Motorové oleje | NAVIGON.sk | Navigaciavmobile.sk
Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Stiahnite si zadarmo turistickú mapu Slovenska >>    CMAPS - online vizualizácia trás, mapy lesných ciest >>

Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mapy samsung navigator  (Prečítané 2666 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
ado13
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« kedy: Január 03, 2009, 11:04:13 »

Mam N95 8GB a vnej garmin XT stiahol som si samsung_alps,easteurope a italy instaluju sa mi priamo do MT dam kod a stale mi vyhadzuje ze nespravny ako to spravit aby mi to nainstalovalo do PC do mapsource pls pomozte mi diky
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #1 kedy: Január 03, 2009, 11:52:30 »

Aby Ti chodili uvedene mapy, musis ich zakupit pre prave Tvoje zariadenie (PDA, v Tvojom pripade telefon), pretoze odomykacie kody map su iba pre toto zariadenie a ziadne ine. Inymi slovami - ak si tie mapy stiahol z ineho telefonu, v Tvojom nepojdu.
Nainstalovat do MapSource sa daju, no potrebuujes na to nastroj gmaptool, tu na fore je presny pois, ako na to.
Inak Nokia N95 8G nie je Garminom podporovana...
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
ado13
Newbie
*

Príspevkov: 2

Zobraziť profil
« Odpoveď #2 kedy: Január 03, 2009, 12:18:21 »

No mne bez problemov Garmin XT ide na N95 8GB mam už tam Slovakia roads v5,v6 a Cesko -Atlas v7 NT,a ide to uplne v pohode aj tie Samsung,alps.... idu len mi vyhadzuje že niesu odomknute tak hovoris že ten gmaptool pomože???
Zaznamenané
bogi
Global Moderator
Hero Member

Príspevkov: 7516

Zobraziť profil
« Odpoveď #3 kedy: Január 03, 2009, 12:44:06 »

ado13:

GMapTool Ti mapy neodomkne. Ide nim mapy z pristroja dostat do MapSource. Bez odomknutia ich vsak neuvidis v detaile.

suttorad Ti uz odpovedal, ze mapy si musis zakupit a v takom pripade nebudes mat starosti s odomykacimi kodmi.
Toto forum nie je warez forum. Preto tu nehladaj rady, ako mapy odomknut bez zakupenia.
Zaznamenané
V12
Hero Member

Príspevkov: 3652

Zobraziť profil
« Odpoveď #4 kedy: Január 03, 2009, 12:50:57 »

No mne bez problemov Garmin XT ide na N95 8GB mam už tam Slovakia roads v5,v6 a Cesko -Atlas v7 NT,a ide to uplne v pohode

V pohode to naozaj ide, no momentalne je to nelegalne. A na toto forum nelegalny obsah nepatri.
Zaznamenané

Jazdim s Jankou Sygicovie Úsmev
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.543 sekund, 22 otázok.